Nnywellness.com

Hvordan finne ut bilens verdt


Enten du kjøper eller selger en brukt bil, er en av de viktigste elementene identifisere bilens faktisk verdi. Knowing bilens verdt er den beste måten å vite hvis du får en god avtale. Ved å selge er en bil, finne ut bilens verdt den beste måten å sikre at du får så mye penger som mulig. Det er relativt enkelt å vurdere verdien av en bil.

Instruksjoner

• Naviger til Kelly Blue Book pris estimator (se ressurser) og angi den nødvendige informasjonen. Hit "Gå" starte neste side. Angi kjøretøyet nærmere detaljer, inkludert kjørelengde, overføring og andre detaljer for å få et nøyaktig anslag på verdien av bilen.

• Lag en liste over noen tilføyelser eller endringer du har gjort som øker verdien av en bil. Forbedringer til spillmotoren, suspensjon heiser på lastebiler og SUVer, eller egendefinerte stereoanlegg er alle egenskaper som kan presse salgsprisen oppover.

• Se over bilen for alt som kan svekke sin verdi. Store bulker eller riper i maling, rustflekker eller sprukket glass kan alle redusere prisen på handelen eller salg.

• Bringe bilen til flere forhandlere som spesialiserer seg på merke på bilen i spørsmålet og be om en trade-in anslag. Prøv å få disse estimatene skriftlig slik at du kan shoppe bilen rundt for den beste prisen.

• Se på nettsteder som Craigslist eller AutoTrader.com for å få en idé om hva tilsvarende biler selger. Lokal etterspørsel og trender kan ha en stor innvirkning på den endelige prisen. For eksempel kan du finne det lettere å få en høyere pris for en pickup i et landlig område enn i en by.