Nnywellness.com

Hvilke typer klimaanlegg kan du sette i en 1989 Chevy Astro?


1989 Chevrolet Astro van idrett en V-6, 4.3-liters motor som er rettet for haling Last og brukes ofte som en arbeid varebil eller en stor familie van i stand til å transportere opptil sju mennesker. Avhengig av hvilken modell av Astro van du eier, må begge front- og bak-kontrollert air condition, som betyr forskjellige kuldemedium kapasiteter for klimaanlegget.

Typen kjølemediet

1989 Chevy Astro Van ble produsert for å bruke R-12 (også kjent som Freon eller CFC-12) kjølemediet. R-12 er vanskelig å komme med - det er ikke lenger produseres i USA som følge av Environmental Protection Agency forskrift om Clean Air Act. Men er det fortsatt mulig å skaffe R-12 kjølemediet som har vært gjenerobret og resirkulert, i tillegg til beredskapslager R-12 som ble produsert før EPA mandat. Hvis du velger å fortsette å bruke R-12, kan ikke, du som forbruker, erverve kjølemediet; du må ta bilen til en profesjonell mekaniker.

Ettermontering

Det er mulig å ettermontere Astro van, som vil tillate deg å gjøre dine egne kuldemedium lade bruke R-134A kits; disse selges kommersielt i noen auto deler butikken. Ettermontering må gjøres av en profesjonell mekaniker og kan koste opp til flere hundre dollar. Ettermontering innebærer nye slanger og deler for air condition-systemet. Det er ikke lovpålagt av EPA som du har en reservedeler utført på bilen din; imidlertid vil det frigjøre deg for å gjøre dine egne systemet kuldemedium lade.

Spesifikasjoner

1989 Astro van har to forskjellige air condition-anlegg avhengig av hvilken modell du bruker. En har foran og bak aircondition kontroller, som har en 60-oz. kuldemedium kapasitet. De andre modellene som bare bruker foran aircondition har en kapasitet på 32 oz. Andre spesifikasjoner for Astro van mange modeller kan finnes på NAPABeltsHose.com (se referanser).

Miljøforskrifter

På midten av 1990-tallet begynte EPA å lage restriksjoner og regler for bruk av CFC-12 kjølemediet for bilindustrien aircondition programmer. I 1995 var alle biler produsert designet med R-134A kjølemediet, som er renere atmosfæren og bedre for luftkvalitet. Produksjon av R-12 kjølemediet ble utestengt fra 1996; men er det fremdeles mulig å bruk gjenvunnet og resirkulert R-12 kjølemediet i tillegg til beredskapslager R-12 kuldemedium forsyninger.