Nnywellness.com

Hvordan installere en Turbo Kit på en CRX med B16


Tiår etter sin originale utgivelse Honda CRX har blitt en kultklassiker. CRX tilbyr en lett plattform med en performance-orientert chassis – den perfekte kombinasjonen for entusiaster som ønsker for å bygge rimelig sportsbiler. Som sådan, er det blitt stadig mer populært å bytte høyere hestekrefter Honda motorer som B16 i stor CRX kabinettet. Selv om en aksje B16 montert i en CRX skal utføre usedvanlig godt for prisen, tilbyr installere en turbo kit på din B16 CRX et nivå av hestekrefter ikke mulig med en naturlig pustende motor B-serien.

Instruksjoner

• Avløp din CRX motorolje og Radiatoren væske, som å installere turbo kit krever fjerning av olje og kjølevæske. Ta av front støtfanger ved å fjerne alle Phillips-head festeskruene og hex bolter.

• Fjern den B16 lager inntaket ved å løsne klemmeringen på gass kroppen, deretter fjerne eventuelle egendefinerte monteringsskruer. Fjerne aksjen eksosen posthodet ved å fjerne toppteksten bolter fra forsiden av motoren, samt eksos bolter koble hodet til den B16 katalysator.

• Installere eksos manifold fra turbo kit topptekstens plasseringen med lager topptekst bolter. Koble turbo eksos downpipe til eksos manifold med medfølgende pakning og bolter. Bolt den andre enden av downpipe til katalysator bruker en ny eksos pakning og aksjen bolter.

• Installere turboladeren til den eksos manifold montering flens med de medfølgende boltene. Installere turbo kit's inntak og/eller luftfilteret på turboladere innløpet. Rute intercooleren J-rør fra foran radiatoren området turboladeren, og koble til turbo's komprimering hjulet med den medfølgende gummi adapter og klemme ringer.

• Monter intercooleren på plass ved kjøring skruer gjennom intercoolerens montering flens steder. Koble intercooler og J-rør med en gummi adapter og klemme ringer. Koble intercooler opp-røret til intercoolerens utløp, distribuere den gjennom den CRX fender godt området, til selve gass. Koble opp-røret til den B16 throttle body med medfølgende gummi kortet.

• Koble alle nødvendige vakuum linjer og sensorer til intercooler rør. Installere turbo kit's endret olje og kjølevæske linjer i stedet for lager enhetene og koble dem til turboladeren. Se turbo kit's bestemt ruting diagrammet hvis du er usikker på oppkobling steder.

• Bruk en vinkelsliper for å klippe en utsparing i baksiden av CRX'S front støtfanger, slik at det kunne passe over intercooleren. Installere i støtfangeren foran den motsatte fremgangsmåten for fjerning. Erstatte motoren olje og Radiatoren væske.

• Kjøpe en tuning re-Glimtet eller frittstående tuner for din B16. Betydelig økt luftstrømmen opprettet av turbo systemet nødvendiggjør endret drivstoff tuning. En ECU re-glimtet installerer base turbo programmer på den B16 lager ECU, tillater den å kjøre turbo systemet. Har din CRX stemt av en profesjonell bruker en frittstående tuning systemet for best resultat.