Nnywellness.com

Hvordan du kobler en RF-Modulator til en TV & VCR kabel


Hvordan du kobler en RF-Modulator til en TV & VCR kabel

RF modulatorer er eksterne enheter som kobler en TV uten innebygde RCA kompositt portene til andre enheter som krever disse portene, for eksempel spillkonsoller og DVD-spillere. RF-modulator kobles til TVEN gjennom RF tilkoblingen. RF modulatorer har 2 RF-tilkoblinger tillate andre RF-enheter, for eksempel videospillere og kabel bokser, å koble til TVEN. Koble en RF-modulator til en TV, tar Videospiller og kabel mindre enn 10 minutter.

Instruksjoner

• Plugg den elektriske pluggen for RF-modulator i stikkontakten. RF-modulator må være koblet til å sende signaler.

• Koble koaksialkabelen som går fra veggen i den RF-kontakten som er merket "antenne i." Plugg en ende av en koaksialkabel ledning inn i RF kontakten merket "Antenne ut" på RF-modulator. Koble den andre enden av kabelen koblet til "Antenne ut" til "Antenne i" porten på Videospilleren.

• Koble en ende av en koaksialkabel til "Antenne ut" RF kontakten på Videospilleren. Koble den andre enden av koaksialkabelen til RF koplingen markert "Kabel i" på kabelboksen. Koble en koaksialkabel til RF-kontakten som er merket "Kabel ut" og koble den andre enden av koaksialkabelen i RF-kontakten på TVEN merket "antenne i." Boksen TV, VCR og kabel er nå tilkoblet via RF-modulator.