Nnywellness.com

Hvordan å bruke en TV som en skjerm


Hvordan å bruke en TV som en skjerm

Med den økende bruken av datamaskiner video nyte mange bruker en TV som en skjerm. Med storskjerm-TV koblet til en datamaskin, kan du nyte spill slående størrelse og se HDTV med datamaskinen i stedet for en kabel eller satellitt boks. Høy kvalitet sendinger opp på mange video steder kan også se veldig bra på storskjerm-TV. koble en datamaskin til en TV er ikke så vanskelig, forutsatt at du har riktig innganger på TV eller utganger på datamaskinen.

Instruksjoner

• Trekk ut TV og se forbindelser på baksiden. Se etter en VGA-inngangen, som er en standard datamaskin skjermtilkobling. Denne input har 15 pinner, og er vanligvis blå. Hvis TVEN er standard definisjon i stedet for HDTV, se etter en S-Video-tilkobling, som ser ut som en svart sirkel, eller en kompositt-tilkobling, som er en RCA-kontakt gul farge.

• Kontroller at både TV og datamaskinen er slått av.

• Koble VGA-kabelen til datamaskinen og TV og bruk skruer å stramme kabelen og lås den på plass. Hvis du kobler til en vanlig TV, bruke S-Video eller sammensatt kabel. Du må installere et skjermkort i datamaskinen med tilkoblingen, hvis datamaskinen ikke har en allerede.

Tips og advarsler

  • Hvis datamaskinen har en HDMI-tilkobling eller DVI-tilkobling, kan du bruke den i stedet for VGA. HDMI er HDTV standardtilkoblingen og holder signalet digitalt fra kilde til å vise.
  • Ved hjelp av S-Video eller sammensatt tilkobling vil betydelig redusere kvaliteten på TV-apparatets videosignal, og er ikke anbefalt for spilling.