Nnywellness.com

Hvordan bruke en iPhone med GoPhone


Hvordan bruke en iPhone med GoPhone

AT & TS forhåndsbetalte mobiltelefonen merkevare, GoPhone, gir brukere muligheten til å sende og motta tekstmeldinger, telefonsamtaler og data på sine 3G-nettverk uten å registrere deg for en kontrakt. Hvis du vil bruke en iPhone med GoPhone, må du låse den. Hvis du ikke allerede har en, kan du velge å kjøpe en ulåst iPhone fra en tredjepart, slik at du kan bruke den med GoPhone nettverket. Du kan deretter fortsette med GoPhone aktiveringen som med andre enheter.

Instruksjoner

• Låse opp iPhone slik at den kan brukes på alle nettverk, eller kjøpe en ulåst iPhone fra en tredjeparts forhandler som eBay eller Craigslist. Å låse opp iPhone selv, peker nettleseren din til ". blackra1n.com" og laste ned den aktuelle filen for Windows eller Mac på datamaskinen. Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen, og klikk "Gjør det Rain" knappen som vises på skjermen. Vent et øyeblikk, og deretter koble iPhone når datamaskinen viser en melding om å gjøre dette. Trykk på "blackra1n"-ikonet i iPhone og at iPhone å starte - iPhone er nå ulåst. Alternativt kan du betale en datamaskin reparasjon ekspert å fullføre denne prosedyren for deg hvis du ikke er komfortabel med å gjøre det selv.

• Kjøpe et GoPhone SIM-kort, enten ved kjøpe kortet seg fra tredjepart som eBay eller Craigslist eller kjøpe en billig GoPhone fra AT & T nettsted og bare ta sitt SIM en gang du har aktivert den. Ifølge Wordpress "Hacking" bloggen, noen brukere opplevde problemer aktivere GoPhone service mens SIM var i en iPhone. Kjøpe en sekundær telefon direkte, prisene er så lavt som $7.99 fra oktober 2010 - - kan være verdt.

• Aktivere kontoen din GoPhone på nettet ved å peke nettleseren til koblingen tredje under avsnittet "Ressurser". Angi 20 sifre trykt på kortet som fulgte med SIM-kortet og trykk "Fortsette" å starte aktiveringsprosessen. Når veiviseren ber deg om iPhone "serienummer", angi det 15-sifrede "IMEI" som du finner ved å trykke iPhone "innstillinger" og "Om" alternativer. Velg fra AT & T GoPhone servicealternativer.

• Sett inn GoPhone SIM-kortet i iPhone, hvis det ikke var i under aktiveringen. Vent et øyeblikk til «AT & T» vises i øverst til venstre på skjermen, da du vet det er OK å sende og motta samtaler, tekstmeldinger og data, avhengig av planen din.