Nnywellness.com

Hvordan overføre mobiltelefon kontrakter


Vanligvis hvis du vil avslutte en mobiltelefon kontrakt tidlig så du kommer til å betale en tidlig avslutning av gebyr til mobiltelefon leverandøren. Hvis du vil unngå at avgiften som følger med avslutte kontrakten kan du imidlertid overføre kontrakten til en annen, villig person. Dette er ikke en vanskelig prosess, og det er taperne når det gjelder kontrakt overføring. Du får ut av en kontrakt du ikke vil, og noen andre får mobiltelefonservice han ønsker.

Instruksjoner

• Finne noen som ønsker å godta resten av kontrakten. Dette kan være et familiemedlem, venn, kollega eller bekjent.

• Ring tjenesteleverandøren. Informere leverandøren at du skal overføre kontrakten. Gir leverandøren nødvendig informasjon til personen forutsatt kontrakten. Har vedkommende under samtalen, for alle tilfellers skyld selskapets representant må snakke med henne. Mobilleverandør kontrollerer nye personens informasjon, og deretter sende de nødvendige papirene til ny kontrakt abonnentens adresse.

• Har den nye kontrakt abonnenten fylle ut riktige papirene og returnerer den til mobiltelefon leverandøren. Kontroller med leverandøren at ansvar overføres over til den nye personen og at intet ansvar er igjen med deg.