Nnywellness.com

Ford F150 eksos Tips


Ford F150 eksos Tips

F-serien av Ford var USAs bestselgende pickup lastebil i 30 år. F-150 er en av de mest populære modellene i serien, som allsidig for både kommersielle og personlig bruk. Det finnes en rekke eksos tips for Ford-150. Disse ettermarkedet tilleggene er utformet for å bedre motorytelse og gi sjåførene tilpasse deres lastebiler.

Corsa ytelse eksos

Corsa ytelse eksos tips og lyddemperen er en av de høyeste kvalitet eksos tipsene tilgjengelig for Ford-150. Spissen bruker Corsas patenterte teknologi som benekter uønsket støy laget av motoren. Innebygd lyddemper i spissen øker motorytelse fordi det er ingen restriksjoner i rørene, slik at raskere luftstrøm. Eksos spissen er laget av 100 prosent rustfritt stål og er tilgjengelig i tre karakterer: T304, 304L og 321L (militær karakter). Hver eksos tips og lyddemperen er skreddersydde til bilen slik at ønsket volum og tone av motoren er produsert.

Gibson ytelse eksos

Gibsons ytelse eksos tips er utformet for å passe på en rekke kjøretøy, inkludert Ford150. Gibson eksos tips er tilgjengelig med en exit diameter på 2 inches til 5 tommer. Jo større Avslutt diameter, raskere røyk kan frigis fra motoren. Eksos tips er utformet for å lett passer inn på en forhåndsinstallert eksosrøret med ingen sveising nødvendig. Spissen bruker en innebygd klemme som bare krever en fastnøkkel til å skru på plass. Spissen er laget av rustfritt stål som er motstandsdyktig mot korrosjon. Stålet er polert til en speilblanke glans.

ANSA Sport Turbokrome eksos tips

Den Ansa Sport Turbokrome eksos tips ble opprinnelig utviklet for Ferrari racing biler. Spissen er fullt kompatibel med Ford 150 serien og passer inn på en forhåndsinstallert eksosanlegg. Spissen er utformet for å øke motorytelse ved å redusere mottrykk og slik at større luftstrøm. Spissen øker også lyden av motoren til å opprette en kraftig lyd. Spissen er laget av rustfritt stål for holdbarhet og er fullt aluminisert. Spissen er tilgjengelig i polert rustfritt stål eller krom.