Nnywellness.com

Hvordan skjule ledninger mens hengende LCD TV


Flatskjerm-LCD-TVer er laget for å henge på veggene, men for mange veggmontering bringer problemet med skjule makt og audio/video-kabler. Det reneste alternativet er å kjøre ledningene gjennom veggene, men hvis du leie hjemme, du sannsynligvis skjære ikke hull i veggene på et innfall. Hvis du velger for å installere ledninger i veggene, må du bekymre lapp hullet hvis du vil flytte TV. Et enklere alternativ er å skjule kablene i stedet.

Instruksjoner

• Dekk ledninger med et annet objekt. Prøv å flytte en hylle eller høye anlegg under TV. Hvis du allerede har objektene på siden, er dette den billigste og raskeste måten å skjule LCD-TV ledninger. Det er imidlertid vanligvis den minst effektive. Du kan finne elementene under TV mer forstyrrende enn ledningene.

• Kjøpe en ledningen dekke kit. Disse pakkene ligne plaststøping som monterer veggen med lim eller skruer. De fleste av disse pakkene kan males for å matche fargen på veggene. Ledninger sporet inn i en groove på undersiden av plastdekselet. Dette er den minst påtrengende metoden, men det fungerer ikke for deg hvis du må kjøre ledninger rundt hjørner. Avstanden kablene må kjøre er større med mindre stikkontakt og audio/video kilder er direkte under TV. Hvis du bruker denne metoden må du investere i lengre kabler hvis kablene er for kort.

• Installere klut ledningen dekker hvis kablene er for kort til å bruke en ledningen dekke kit og du ikke vil erstatte dem. Klut dekker er rør som slip over kablene og gi dem en dekorative stil. De kan være laget av enhver klut, så det er en rekke stiler og farger å velge mellom. Hvis du er hendig med nål og tråd, kan du lage en selv. Dekselet gir noen beskyttelse til ledningene, og er lett å rute rundt hjørner.

Tips og advarsler

  • Prøve å skille makt og analoge A / V-kabler. Hvis du kjører dem rett ved siden av hverandre, kan strømledningen forårsake interferens. Noen kabel dekke kits har en egen groove til strømledningen.
  • Vær forsiktig med å klemme kabler eller bøye dem på en skarp vinkel. Dette kan skade ledningene inni.