Nnywellness.com

Hvordan fjerne & renhet en Carburetor på en 1985 Ford lastebil


Forgasseren på en 1985 Ford lastebil styrer mengden drivstoff inn motoren. Det er en komplisert stykke utstyr, og noen ganger drivstoff i forgasseren kan gel, forårsaker det å holde seg til det ikke fungere ordentlig lenger. For å løse problemet, må du rengjøre forgasseren grundig. For å gjøre så effektivt, fjerne forgasseren fra Fords motoren, slik at du får alle sider av forgasseren.

Instruksjoner

• Ta av luften renere på forgasseren ved å fjerne vingeskruen på forsiden, og løft av samlingen. Koble gass og choke kablene fra førerens side av forgasseren med en åpne slutten fastnøkkel.

• Fjern drivstoff linjene ledende i forgasseren med en åpne slutten fastnøkkel. Trekke av vakuum linjer fører til forgasseren med hendene. Unbolt forgasseren fra inntaket manifold med 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter. Ta forgasseren til et rent arbeidsområde.

• Spray forgasseren rikelig med forgasser rengjøring spray. Åpne gass ved å trekke throttle spak åpen og lukket med hendene, så spray innsiden av forgasseren med forgasser rengjøring spray. Snu forsamlingen og spray undersiden også. La forgasser luften tørr.

Tips og advarsler

  • Aldri røyker eller arbeide på drivstoff system av et kjøretøy nær åpen flamme - gjør så kan forårsake brann, skader og skader på bilen.