Nnywellness.com

Slik sletter du venner på Facebook på en BlackBerry Curve


Slik sletter du venner på Facebook på en BlackBerry Curve

Du trenger ikke å holde uønskede personer på vennelisten Facebook. Du kan slette venner fra telefonen BlackBerry Curve. Når en venn slettes, vil han ikke lenger ha tilgang til deler av profilen din som kan vises av venner. Venn ikke varslet om han ble fjernet fra din venneliste. En aktiv tilkobling kreves for tilgang til Facebook på din BlackBerry Curve.

Instruksjoner

• Trykk på "Menu"-tasten på BlackBerry Curve, og klikk ikonet "Social Networking".

• Klikk på "Facebook"-ikonet og logge på kontoen din epostadresse og passord.

• Trykk på "Menu"-tasten og klikk "Gå til mobilside."

• Klikk "Venner" i menyen øverst, og se gjennom listen over venner.

• Klikk navnet på vennen du vil slette. Profilen vises.

• Bla ned til slutten av profilen og klikk "Unfriend."

• Klikk "Bekreft" for å slette personen fra Facebook venneliste. Trykke "Enden" å gå til startskjermbildet på BlackBerry Curve's.