Nnywellness.com

Hvordan lage iPod Apps bruker Vista


Hvordan lage iPod Apps bruker Vista

Opprette iPod programmer på en Microsoft Windows ble drevet PC nesten umulig fordi iPod (produsert av Apple) kjører på en annen og kompatibelt operativsystem fra Vista programvare (produsert av Windows). Utviklere som ønsker å lage iPod programmer gjennom vinduene er utelatt i kulden. I januar 2011, må tredjeparts programvare kalt DragonFireSDK, først i sitt slag på markedet, for å konvertere C / C ++ +/ Visual C Windows-programmeringsspråk standard Apple språk skript. Når bevæpnet med denne konvertering programvare, kan du kode iPod app i Windows og delta på iPod app festen.

Instruksjoner

• Installere den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen. Nevigate å iTunes-webstedet (se link i ressurser-delen), og klikk "Download".

• «Jailbreak» iPod-enheten ved å laste ned Blackra1n programvare til datamaskinen. Navigere å webområdet Blackra1n (se link i referanser-delen), klikk på Windows-ikonet for å aktivere nedlastingen. Nettstedet vil spørre deg når nedlastingen er fullført.

• Starte datamaskinen på nytt.

• Koble iPod til datamaskinen med en USB ledning og starter Blackra1n programvaren nå installert på harddisken. Klikk "Gjør det Ra1n." IPod er nå i "Recovery Mode."; ikke avbryte prosessen. Blackra1n vil ta flere minutter å kle din iPod og installere programvaren som gjør det mulig å programmere enheten med Windows Vista. Når jailbreak er fullført, startes iPod automatisk.

• Installere Microsoft Visual C++ programvaren på datamaskinen. Navigere å webområdet Microsoft Visual (se link i ressurser-delen), og klikk «Visual Studio 2010 Express.» Klikk "Ledig dataoverføre." I popup-boksen som vises klikk "Lagre fil." Hvor nedlastede filer på datamaskinen, og start Visual Studio ".exe"-filen.

• Installere DragonFireSDK på datamaskinen. Navigere å DragonFireSDK nettstedet (se link i ressurser-delen), og klikk "Få det nå." Klikk versjonen av DragonFireSDK som passer din utvikler krever (den grunnleggende "startpakke" eller den mer funksjonsrike lastet "DragoFireSDK Ultimate"). Følg betalingen, registrere deg og laste ned skritt idet instruert til du ser en melding om at programvaren er fullført (dette vil ta noen minutter).

• Starte datamaskinen på nytt, og start DragonFireSDK installert programvaren. Som anvist av instruksjonene som fulgte med den nedlastede programvaren, fortsette å utvikle din iPod app.

Tips og advarsler

  • For detaljerte instruksjoner om hvordan å utvikle ulike typer iPad programmer med DragonFireSDK, besøk utviklerens hjemmeside og YouTube side for detaljerte eksempler og opplæringsvideoer.