Nnywellness.com

Garmin Nuvi 260 Tips & triks


Garmin's 260 GPS-systemet gir deg sving-for-sving veibeskrivelse til steder i enheten. Systemet anbefaler også ønsket plassering, for eksempel restauranter eller interessepunkter. Når du har en rute kartlagt, kan du legge til en ekstra stopp ruten.

Montering Nuvi

Den Nuvi 260 kan lett monteres på bilen frontruten. Du trenger bare å koble strømkabelen til baksiden av enheten. Når kabelen er koblet, kobler du holderen til sugekoppen montere ved å justere de holder kontakten med mount's ball og knipser det sammen. Sette festet på frontruten og dra i spaken mot frontruten. Endelig snapper bunnen av enheten i holderen og slå den på ved å snu bilens tenning.

Finne restauranter

Du kan bruke enheten automatisk finne restauranter. Når du velger "Hvor å", velg "Poeng av interesser" og deretter "Mat." Du vil bli presentert med en pre-programmert liste over restauranter i ditt lokale område. Bruk enhetens opp og ned piltastene til å finne et reisemål "Gå." GPS-systemet vil muntlig resitere omdreining-av-omdreining retningene til restauranten.

Finne en adresse

Du kan bruke enheten til å finne en nøyaktig adresse og motta veibeskrivelse. Når du klikker "Hvor å" og "Adresse", Velg et land og stat. Hvis du ikke vet navnet på byen, klikk "Spell City", og angi postnummeret. Angi adressen og gatenavn og velg "Gjort." Enheten viser alle adresse kampene. Klikk på ønsket adresse å motta instruksjoner.

Legge til stoppesteder ruten

Når du har satt en kjørende rute, kan du ønsker å legge til stoppesteder. For eksempel kan du faller barnet på tur og vil stoppe ved en butikk for lunsj. Enheten er dugelig av omruting turen til denne ekstra stopp. Mens du er på en gjeldende rute, velg "Meny," "Hvor å" og velg stedet du leter etter. Velge "gå" og "Legg til som rutepunktet."