Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Ford Explorer Sport Trac oksygen sensoren


Når en av flere oksygen sensorene oppdager en mager blanding av brent drivstoff oksygen forholdet eller en dårlig krets stafett i din Ford Explorer Sport Trac, turen den "motor" lyset. Finne feil sensoren krever at datamaskinen i Explorer skannet. Du kan kjøpe kvalitet ettermarkedet direkte-fit oksygen sensorer deler butikker nå og mange vil bli glad for å skanne datamaskinen gratis for å selge deg er delene du trenger.

Instruksjoner

• Øke frontprogram Explorer Sport Trac ved å kjøre den opp på bilen ramper. Sette på parkeringsbremsen, og Plasser en hjulet chock bak en på bakre dekk.

• Satte vernebriller og samle verktøy, erstatning sensor og creeper hvis du har en. Krype under foran Explorer Sport Trac.

• Finn sensoren byttes. Disse sensorene er skrudd inn i eksosrør og komponenter og kablet til wire seletøy som kommuniserer til datamaskinsystemet for Sport-Trac. Informasjon om hvilken sensor å erstatte bør allerede være besørget. Følg eksos rørene fra motoren manifold tilbake til du har funnet riktig sensoren.

• Finn sensor wire stikkontakt pluggen. Noen av sensorer på Sport Tracs har en vanskelig plugg å få på. Fjern plast plug klippet fra rammen av Sport-Trac ved å lirke det med skrutrekkeren, men vær forsiktig med å skade wire sele siden av uttaket. Koble oksygen sensor ledningen fra wire selen.

• Bruk ratchet og socket for å fjerne sensoren. Plass sensoren ledningen inn i sporet på siden av kontakten.

• Skru i den nye oksygen sensoren og stram. Pass på å ikke strammes eller du kan skade tråder til den nye sensoren.

• Kobler oksygen sensor ledningen til wire selen og feste det tilbake til rammen hvis du fjernet den. Samle verktøy og creeper og krype frem under Sport Trac. Fjerne hjulet chock og tilbake Sport Trac av ramper.

Tips og advarsler

  • Det vil ta noen normale kjøreforhold tilbakestille "Sjekk denne" lys i Explorer Sport Trac, eller du kan ha den deler butikken restarte maskinen igjen. Du kan også har hørt om å kjøpe universell oksygen sensorer for mindre penger enn de direkte-fit. På Ford oppdagelsesreisende, ikke bare er det mye enklere å erstatte sensorene med hvilken direkte-plass, men du finner også i mange av sensorer som direkte-fit ettermarkedet sensorene er billigere enn de universelle som krever rewiring.