Nnywellness.com

Hvordan å bytte mobiltelefon operatører


Nødvendighet eller ønske kan kjøre deg bytte tjenesteleverandøren mobiltelefon, alt fra ønsker bedre service å rett og slett ønsker en telefon som bare et bestemt selskap kan gi. Bytte bærere tar litt tid og forskning, men er ikke veldig vanskelig. Det er et par ting som faktor i hva din slutten beslutning vil være, for eksempel plasseringen din og hva bærere er tilgjengelige i ditt område. Men uansett transportøren, vil det ikke ta mye arbeid å finne ut.

Instruksjoner

• Velg en ny mobiltelefon operatør. Hvis du ønsker å bytte du kanskje allerede har noen operatører i tankene. Finne ut om de tilbyr service i området, og kontroller at tjenesten er god. Mange operatører har dekning kart på sine nettsteder. Be venner eller naboer som bruker samme selskap for å se om de får god mottakelse og noen brutte samtaler. Sjekk transportørens priser, både for planer og for telefoner, og kontroller at du bare betaler for hva du vil, som mange operatører kan inkludere skjulte avgifter. (For eksempel hvis du ikke betaler for Internett og tilfeldigvis bruker det likevel, du kan bli belastet en fint pengebeløp.)

• Sammenligne planer og priser av de bærere du ser på i den gjeldende planen. Se etter variabler som de ulike tjenestene de tilbyr, de forskjellige pakkene (entall, familie) kontrakt krav, avbestillingsgebyr, etc. Ideelt du ønsker en pakke som passer dine behov, og muligheten til å legge til og trekke fra bestemte funksjoner, for eksempel ubegrenset tekstil eller Internett, uten å måtte abonnere på noen andre, eller å være tvunget til å bruke en bestemt pakke.

• Kontroller gjeldende plan å sørge for at du enkelt kan bytte. Mange operatører belaste deg for avbryter tjenesten tidlig, så hvis du skal bytte til en annen operatør, Sjekk prisen du må betale. Hvis du nærmer slutten av kontrakten, kontroller at du ikke er satt til å abonnere. Imidlertid ikke avslutte tjenesten før du er sikker på at den nye operatøren fungerer for deg.

• Abonner på din nye operatør. Dette kan innebære kjøpe en ny telefon og motta et nytt nummer. Når tjenesten er aktivert, bruker den og sikre at du får det du ønsker.

• Avbryte den eksisterende tjenesten. Du bør vite hva avgifter du vil forventes å betale ved avbryte nå, og det bør ikke ta veldig lang tid å deaktivere din gamle telefon og betaling plan. Når dette er fullført, vil du ikke kunne bruke din gamle telefon (Hvis du har mottatt en ny) og gamle-nummeret ditt vil ikke lenger motta eller kunne ringe.

Tips og advarsler

  • Mens noen telefoner gjelder bare enkelte mobiloperatører, er noen telefoner "ulåst", som betyr at de kan brukes med alle, eller nesten alle, transportør. Hvis du ser på å kjøpe en ulåst telefon, vil dette øke antall operatører kan du for serviceplaner.
  • Kontroller for skjulte avgifter. Representanter kan ikke fortelle deg alt om planen du signerer på, og de vil ikke alltid deaktivere tjenester du ikke betaler for. Hvis du bruker disse tjenestene, kan du bli belastet høy avgifter.
  • Kontrollere alltid regningen å kontrollere hva du betaler, og for hvilke tjenester, for å sikre at du bruker ikke en tjeneste du. Regningen vil fortelle deg hvilke tjenester betaler hver måned, så sørg for at du bare betaler for det du bruker.