Nnywellness.com

Deler av en motor løft


Deler av en motor løft

En motor heisen, også kalt en heise, er en kraftig utstyr som brukes til å løfte bilmotorer ut av kabinettet slik at mekanikerne kan jobbe på eller erstatte dem. Motoren heiser er produsert av mange selskaper, men design er vanligvis det samme med lignende deler. En typisk motor heise består av et stativ, en knekt (også kalt en hydraulisk ram) og en boom med kjeder og krok vedlegg.

Stativet

Motor heisen standen, også kalt bena eller ramme, er en stiftelse som stabiliserer heisen og bære vekten av motoren når heisen er lastet. En god motor heisen stå er laget av stål eller andre solide, slitesterke metal. Mange motor heis står er utstyrt med svingbare hjul låser bremser slik at hele heisen kan være enkelt og trygt flyttet eller flyttet.

Jack eller hydraulisk Ram

Jack eller hydrauliske ram komponerer den vertikale, sentrale delen av en motor Heis, og er del av enheten som gjør faktisk løfte. Hydraulisk jack fungerer på samme måte til en bil jack, og er utstyrt med en lever av manuelt pumpe det å heve motoren trinnvis. Alle hydrauliske rams bør være utstyrt med en sikkerhetsanordning styrer hvor raskt heisen senker motoren og hindre den fra å gli eller slippe.

Bommen, kjeder og kroker

Bommen er en lang, horisontal arm, vanligvis utstyrt med kjeder og kroker, som er montert på den hydrauliske jack. En boom er utformet for å balansere belastningen styrker slik at lastet motor heis ikke vil velter. Når krokene er knyttet til motoren, stiger bommen trinnvis som hydrauliske jack pumpes, løfte motoren gratis av kabinettet. Kjedene kan motoren Dingle fra bommen med noen vannrett bevegelse, som gjør det lettere å manøvrere motoren.