Nnywellness.com

Hvordan vet jeg om en telefon er skadet av vann?


Hvordan vet jeg om en telefon er skadet av vann?

Mobiltelefoner er følsom stykker av elektronisk utstyr. Selv om noen telefoner er robuste, kan mange lett skades. Det er ikke vanskelig å skade en telefon med vann. Hvis du slipper en mobiltelefon i et basseng eller en dam, vil dette sannsynligvis føre til skade. Noen telefoner skades selv med bare noen få dråper vann. Mange telefonmodeller har en "vann skade" klistremerket som viser en annen farge når væske treffer den. Ser på dette klistremerket forteller du hvis væske har skadet telefonen.

Instruksjoner

• Slå av telefonen, og sett den ned. Fjern batteridekselet, samt batteriet. Mange mobiltelefon beslutningstakere plassere en liten hvit eller hvit og rød klistremerke under batteriet, og på selve batteriet. Hvis klistremerket er helt rød, betyr det er vått. Også se etter et klistremerke nær microSD-kortsporet, Hvis mobilen din har. Noen telefoner har klistremerke plassert slik at den er synlig fra utsiden av telefonen. Dette er den mest åpenbare måten å oppdage vannskader.

• Åpne telefonen slik at du kan se hovedkortet. Hvis du ikke er komfortabel med å gjøre dette, ta telefonen til tjenesteleverandøren. Rustne delene indikerer at telefonen ble skadet av vann. Rust utvikle ikke, men med mindre fuktighet var inni telefonen i lang tid.

• Vent ca en dag for telefonen tørke hvis du har falt den i vann. Hvis, etter en dag telefonen ikke slår seg på, var det sannsynligvis skadet repareres.

• Sette et nytt batteri i telefonen, og prøv å slå telefonen på. Hvis det lyser, batteriet ble ødelagt, ikke telefonen. Hvis telefonen forblir utenfor, er selve telefonen skadet.

Tips og advarsler

  • Hvis du får telefonen våt, tørk den ved å plassere den i en bolle med ukokt ris for en natt. Ris bidrar til å absorbere fuktighet.
  • Ikke tørke en våt telefon ved å sette den i mikrobølgeovn eller fryser.