Nnywellness.com

Hvordan å fortelle hvis du har en ren tittel på en bil


Når kjøper eller selger en bil, er det lurt å finne ut om kjøretøyet har det som kalles en "ren tittel". Dette betyr at bilen ikke har en lien på det og har ikke hatt noen skade eller berge krav mot den. Hvis noen av disse betingelsene finnes, anses tittelen å være "ikke ren." Noen folk eller bil forhandlere kan prøver å skjule det faktum at en bil de selger ikke har en ren tittel, så det er viktig å utføre din egen forskning før du kjøper en bil.

Instruksjoner

• Kjøre en bil historie sjekk på bilen du vil kjøpe, ved hjelp av en tjeneste som CarFax. Ikke stole på en gratis historie sjekk, som ikke skal inneholde samme detaljnivå som du må betale for. Angi VIN i det historie kontrolløren og du vil kunne se en logg over eierne så vel som om det var noen skader på bilen som ble rapportert til et forsikringsselskap.

• Har kvalifisert mekaniker utføre en pre-Kjøp inspeksjon på bilen. Dette vil fortelle deg hvis bilen har feil som ikke kanskje har blitt rapportert til forsikringsselskapet, men kan forårsake problemer med bilen i fremtiden. Hvis mekanikeren finner et alvorlig problem med bilen som skal vises i en bil historie rapport men ikke, spør selgeren om de vet hva som forårsaket problemet. De kan ikke vite hvis de er ikke den opprinnelige eieren av bilen, men det ikke vondt for å spørre.

• Før du kjøper bilen, be om å se det opprinnelige eksemplaret av tittelen for å sikre at bilen ikke har noen heftelser mot den. Hvis den gjør det, kan du revurdere kjøpe bilen, som du kan bli sittende fast med måtte betale pant hvis du kjøper bilen. Hvis selgeren ikke er villig til å vise den opprinnelige tittelen før du kjøper bilen, bør du være svært forsiktig, som de forsøker å skjule noe om bilen.