Nnywellness.com

Hvordan endre bremsene på en 1993 Jeep Grand Cherokee


Hvordan endre bremsene på en 1993 Jeep Grand Cherokee

1993 Jeep Grand Cherokee er utstyrt med en flytende tykkelse, med innenbords pad knyttet til caliper stempelet og ytre puten montert på festebraketten caliper. Innenbords puten er utstyrt med en metall-kategorien til å angi erstatning tid for pads gjennom en hørbar squealing støy når bremsene. Rotorene bør alltid være maskinert hvis alvorlig riflet eller erstattet, hvis du er på minimum tykkelse.

Instruksjoner

• Høyne Jeep med gulvet jack og støtte det på jack står. Fjerne dekk- og hjulenheten forsamlingen, ved hjelp av lug skiftenøkkelen. Løsne brems skyvelære bleeder skruen, med en skiftenøkkel.

• Sette inn skrutrekkeren mellom bremsekloss og rotoren. Lirke caliper stempelet inn caliper bar. Lukk bleeder skruen og stram. Fjerne to caliper glidebryteren bolter, bruker en socket.

• Løft caliper monteringsbrakett og rotoren. Løft den utenfor bremsekloss av monteringsbraketten. Trekke innsiden puten fra brems skyvelære stempelet bar.

• Installere innsiden pad, sørge for å installere våren klippet på baksiden av puten. Presse våren klippet inn i hullet i caliper stempelet - dette er hvor det holdes på plass. Plass utenbordsmotor puten på festebraketten (merker at det er en på den nedre delen av braketten). Våren går under siden av puten som det settes inn i braketten; det vil holde puten tett i braketten.

• Legge til caliper ned over rotoren og justere glidebryteren bolter hull. Sett inn bolter gjennom baksiden av brems skyvelære og stramme med en kontakt. Installere dekk- og hjulenheten forsamlingen. Senk bilen. Løfter panseret og kontrollere brems væske nivået i master sylinder. Fyll, etter behov.