Nnywellness.com

Hvordan spore levering av nye Toyota biler fra fabrikken


Hvordan spore levering av nye Toyota biler fra fabrikken

Enten du er et college-grad som har landet ditt første corporate jobb, en første gang driver eller en erfaren kjøring veteran, en ting er sikkert: å finne bilen av drømmene dine er et spennende øyeblikk. Kjøpe en ny bil tar timer med forskning, shopping rundt og pruting med bilforhandlere. Mens det er et viktig øyeblikk for å identifisere bilen som vil bli den neste "ride" i årene som kommer, kanskje din ønskede bilen modell, farge og spesifikasjoner ikke tilgjengelig. Hvis du har kjøpt en restbestilt Toyota kjøretøy, kan du spore den ved å kontakte flåten leder av din lokale forhandler.

Instruksjoner

• Få din kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) fra forhandleren. Spør selgeren som solgte deg bilen for et visittkort, samt en fra stedets flåten manager. Be om en kopi av bestillingsskjemaet, som inneholder informasjon om bilen. Finn ut om forventet ankomstdato av kjøretøyet og gjeldende status for produksjon.

• Ring din lokale forhandler og be å snakke med flåten manager. Flåten manager er lederen sporing og overvåkning alle forsendelser av fabrikk-bestilt kjøretøy.

• Gi flåten sjefen din VIN og be om status for kjøretøyet. Flåten manager har fullstendig tilgang til å vise gjeldende status for fabrikken kjøretøy. Flåten manager vil bruke din VIN søke etter kjøretøyet og informere deg om den gjeldende fasen av produksjonen.

• Når den estimerte datoen for ankomst nærmer seg, kan du ringe din lokale forhandler for å sjekke opp på fabrikk-bestilt bilen. Det er best å snakke med flåten manager, men hvis han ikke er tilgjengelig, kaller erfaring kundesenter på nummeret som er oppført på webområdet Toyota (se ressurser).

Tips og advarsler

  • Hold din VIN og kjøpe bestillingsskjema på et trygt sted, slik at du kan enkelt bruke den til å referere til når du sjekke status.
  • Fra desember 2010, Toyota tilbyr ikke noen form for online "kunden kjøretøy for sporingssystem" i USA. Du må kalle flåten lederen eller kundeservice å finne statusen for kjøretøyet.