Nnywellness.com

Slik kontrollerer du med en VIN at en Auto ikke er stjålet


Et kjøretøy identifikasjonsnummeret - ofte referert til som en VIN - er i utgangspunktet DNA av bilen. Det kan fortelle din nesten alt om bilen fra maling farge motor spesifikasjonene. Det er også et verdifullt verktøy når shopping for brukte biler fordi du kan bruke en VIN for å lære historie av bilen, slik at du vet om det har vært i ulykker, hvor mange eiere det hadde, eller hvis det er blitt rapportert stjålet.

Instruksjoner

Bruke en VIN til å avgjøre om en bil er rapportert stjålet

• Finn VIN og skrive det ned. Det er en 17-sifret tall i alle kjøretøy som er laget etter 1977. De fleste nyere biler har VIN på førerens side av dashbordet nær bunnen av frontruten, men ikke alltid. Se avsnittet ressurser for et nettsted som hjelper deg med å finne bilens VIN.

• Få på Internett og søk etter "bil historie rapport". Søket vil gi mange nettsteder som Carfax.com og Autocheck.com.

• Velg hvilken nettside du vil bruke. Hvert firma belaster et annet beløp for en bil historie rapport, så sjekk priser og se hva hver rapport inneholder før en beslutning. Pass på at tjenesten omfatter en stjålet bil rapport.

• Angi VIN på siden for bil historie rapport. Etter inn VIN, opprette en konto og angi faktureringsinformasjonen.

• Vis din bil historie rapport. Selskapet kan sende deg rapporten eller oppdatere deg i sanntid på nettstedet via kontoen. Mye av informasjonen kan ikke vises umiddelbart fordi selskapet må sende forespørselen til en rekke andre etater for informasjon.