Nnywellness.com

Hvor å låse opp den Motorola V557


Standard er Motorola V557 mobiltelefon låst til ett nettverk når du kjøper det, betyr ikke å koble telefonen til noe nettverk enn din operatør. Å låse opp telefonen og få muligheten til å koble til et nettverk du vil, trenger du en låse opplåsingskoden. Du kan prøve å få en fra teleoperatøren eller annet kjøpe en fra en tredjepart. I begge tilfeller må du kjenner din telefons International Mobile utstyr identitet (IMEI) og du trenger en abonnent identitetskort SIM-kortet fra et annet nettverk.

Instruksjoner

• Ekstern "* #06 #" på din V557 tastatur oppdra IMEI-nummeret på skjermen.

• Kontakt din telefon operatør og gi dem telefonens IMEI-nummeret. Be om en låse opplåsingskoden, men husk de kan nekte å gi deg en. Hvis de nekter, besøker et nettsted som tilbyr låse opp koder for salg (se linker i ressurser). Gi området telefonens IMEI-nummeret og kjøpe en kode.

• Slå din V557 og fjerne både batteriet og SIM-kortet. Sette inn et SIM-kort fra et annet nettverk i stedet for det gamle og gjeninnsette batteripakken.

• Aktivere V557. Når "Angi spesielle koden" vises på skjermen, bruke tastaturet til å angi opplåsingskoden gitt til deg av telefonen leverandøren.

Tips og advarsler

  • Angi opplåsingskoden feil for mange ganger, kan det føre til telefonen til permanent "hard lås," betyr at telefonen vil låse seg selv, slik at du ikke kan bruke.