Nnywellness.com

Tilbakestille kilometerstand på en banebrytende


Det er to kjørelengde målinger som du kan tilbakestille på din Chevrolet Trailblazer: tur kjørelengde og gass kjørelengde. Enten kjørelengde innstillingen kan tilbakestilles lett med GM driverinformasjon center kontrollene som finnes på din rattet. Men husk at total kjørelengde som vises på Blazer's odometer ikke kan tilbakestilles. Dette er ulovlig i de fleste jurisdiksjoner, kan det føre til kilometerteller svindel, kriminelt.

Instruksjoner

Tilbakestille tur kjørelengde

• Sitt inne din banebrytende med motoren i gang. Finn knappen "Tur" på din rattet. Denne knappen har en motorvei ikon.

• Trykk på "Tur"-knappen og se på din kilometertelleren. Det vil kretse gjennom "Tur A" og "Tur B." Velg tur kilometerstand du vil tilbakestille. Du kan tilbakestille begge en om gangen, hvis ønskelig.

• Trykk og hold stammen på kilometertelleren. Denne er plassert til høyre for klyngen. Hold den nede til kilometerstand tilbakestilles til "0,0."

Tilbakestille gass kjørelengde

• Sitt inne din banebrytende med motoren i gang. Trykk på "Drivstoff Info"-knappen på rattet. Denne knappen er representert ved en gass pumpe ikon.

• Fortsett å trykke knappen "Drivstoff Info" til "Gjennomsnitt drivstofføkonomi" vises i kilometertelleren. Dette er gjennomsnittlig gass kjørelengde.

• Trykk på "Velg" knappen og hold den nede. Dette er knappen med en "Check", ligger på din rattet. Etter et par sekunder tilbakestiller gass kjørelengde. Etter et par minutters kjøring, vil det beregne selv.