Nnywellness.com

Hvordan fjerne banen fra bilen maling


Svært få ting kan være like frustrerende for en bil eier som oppdager at furu tjære, også kjent som pitch, har blitt overholdt sin bil. Det er viktig å fjerne klebrige stoffet fra bilen maling for forskjellige grunner, inkludert stygge utseende samt dens evne til å ødelegge både klarlakk og maling på bilen. Ved å bruke et passende rensemiddel, er det mulig å fjerne banen. En er renere som fungerer godt for å fjerne skjemmende merkene Goo Gone automotive spray gel.

Instruksjoner

• Søke en liberal beløpet av Goo Gone automotive spray gel til en myk klut eller klut. Det er best å bruke produktet på fille i stedet for direkte til bilen å forhindre avfall avrenning.

• Gni spray gel på furu banen i en sirkelbevegelse. Dekk alle områder av banen med gel. Tillate gel skal være på plass i minst tre minutter å bløtgjøre furu banen.

• Gni på furu banen med gel-dekket klut til å løsne på banen fra bilen. Banen vil bli myk og vil til slutt gni uten bil. Ikke press på banen fra bilen, da dette kan skade den klarlakk eller maling.

• Vask bilen med en bøtte med såpevann. Vær spesielt oppmerksom på områder der banen ble tidligere plassert å sikre fullstendig fjerning av flekken.

• Påfør et lag med bilvoks på bilen for å hindre fremtidige furu pitch vedheft. Sørg for å lese og produktet skal anvisningene under både søknad og fjerning av bilen voks.

Tips og advarsler

  • Flere anvendelser av Goo Gone automotive spray gel kan være nødvendig å fjerne furu banen. Vanligvis lengre flekken har eksistert i mer arbeid må fjerne merket.