Nnywellness.com

Hva slags lisens Plate trenger jeg for en Trailer i Austin, Texas?


Hva slags lisens Plate trenger jeg for en Trailer i Austin, Texas?

Texas krever flere typer bilskilt for trailere, avhengig av bruk av tilhengeren, størrelse, når det brukes og andre variabler, som det er leid eller er primært en gård kjøretøy. Standardprisen for trailer registrering fra 2010 er $15.30. Noen plater kan koste mindre eller være tilgjengelig uten kostnad.

Typen Trailer

Traileren du eier er den primære vurderingen om hvilken type plate Texas krever. Kommersielle over-the-road tilhengere krever én type plate, gården tilhengere brukt til transport produsere eller husdyr kreve en annen og utleie tilhengere krever ennå en annen. En token trailer lisens tallerken, for eksempel er begrenset til en trailer ment å bli halt. Den samsvarende traktor eller lastebil må ha en kombinasjon, delte eller skogbruk plate.

Bruk av Trailer

Hva du bruker din trailer for er en annen viktig faktor. Er du benytter den å transport produsere markedet? Å gå leiren? Trekke varer for en kommersiell avsender? Alle slike bruker krever forskjellige bilskilt. Disse inkluderer gården trailer, campingvogn og token trailer plater, i tillegg til andre. Hvis du planlegger å bruke reise trailer for permanente boliger, er en annen type lisens plate nødvendig; reise trailer plater er ment kun for camping, ferie og andre midlertidige bruker.

Størrelsen på tilhengeren

Vekt og lengde av en trailer er andre hensyn. For eksempel er en reise trailer lisens plate bra for tilhengere mindre enn 8 feet bred og 40 fot lang. Gården trailer platene er bra for tilhengere under 34000 kilo.; Hvis tilhengeren er under 4000 lbs., finnes det ingen gebyr. Utleie platene er tilgjengelig for tilhengere under 4000 kilo. En kombinasjon plate er ment for trekkvogn/tilhenger kombinasjoner som tilhengeren er mer enn 6000 lbs.

Plasseringen av Trailer

Hvis din tilhenger er ikke ment å brukes utelukkende i staten Texas, men vil bli brukt det ofte, er det dedikert plater for disse situasjonene. Årlige tillatelsen er ment for trailere fra utlandet inn Texas regelmessig og ellers ikke ville kunne bruke Texas veier. Men kan ikke denne platen brukes for trailere haling sitrusfrukter. En apportioned plate tilbys for lastebil/trailer kombinasjoner registrert som delte i én eller flere stater, vanligvis av en interstate frakt hauler.