Nnywellness.com

Hvordan erstatte belte strammer på en C5 Corvette


Hvordan erstatte belte strammer på en C5 Corvette

Arbeider på en C5 Corvette er utfordrende. De ulike komponentene er pakket sammen svært tett. Tilgang til baksiden av motoren er ganske enkelt på grunn av konfigurasjonen av panseret, som er hengslet i front i stedet for på hetten. Arbeid på noe foran motoren kan imidlertid være backbreaking. Hvis du må erstatte serpentin belte strammer, forvent å tilbringe litt tid lener seg over store fremre dekk.

Instruksjoner

• Åpne Shack og fjerne luft filteret inntak forsamlingen hånd; det holdes på plass med threaded knotter. Når du fjerner knotter, noter som man går inn i hvilke hull, som de ikke er utskiftbare. Angi samlingen til side.

• Verktøyet belte strammer inn belte strammer og press belte strammer klokken, utenfor belte banen, slik at du kan flytte beltet ut av strammer skivene med den andre hånden. Nøye slippe trykket på verktøyet når beltet er av, og deretter fjerne verktøyet.

• Bruke socket satt til unbolt belte strammer kroppen fra motoren. Gjøre note som bolt kom ut av hvilke hullet så du sette dem tilbake i de samme stedene under installasjon.

• Løft strammer ut av veien, og sette erstatning strammer i posisjon. Tre bolter gjennom strammer kroppen og i motoren. Skru dem ned med socket sett.

• Sette verktøyet strammer tilbake på strammer og igjen lever strammer klokken før du kan komme på og rute beltet over skivene på den nye strammer. Nøye slipp trykket på verktøyet og fjerne verktøyet.

• Reinstallere air filter inntak samlingen i baksiden av hvordan du fjernet den, ta vare for å sette tre threaded knotter tilbake hullene nøyaktig de var i før demontering.