Nnywellness.com

Hva er årsakene til brems feil?


Hva er årsakene til brems feil?

I moderne biler oppnås bremsing ved hjelp av et lukket hydraulisk system. Det er en pålitelig og effektiv. Totalt brems svikt er sjeldne, men det er faktorer som bidrar til å drive situasjoner som kan bli farlig raskt. Det er en god idé å bli kjent med symptomer og årsaker til brems feil og vet hvordan du skal reagere riktig.

Bremsevæske

Bilens bremsesystem er avhengig av en spesiell hydraulisk væske med spesifikke egenskaper som gjør det egnet til bruk i oppbremsing systemet. Driveren bør regelmessig sjekke reservoaret på master sylinder for riktig brems væske nivå. Vanlig bruk vil gi nivået å slippe gjennom tiden. Hvis nivået slippe precipitously i løpet av noen dager, eller hvis det ned til to tredjedeler full, det er på tide å legge væske. Lav bremsevæske kan føre til bilens bremser føler svampete eller krever gjentatte pumping av fotpedal å stoppe bilen. Dette er et alvorlig problem. Du må fylle reservoaret sikkerhetskopiere eller risikere å anskaffe et nonfunctional gasspedalen.

Bremseklosser

Friksjon generert av gjentatte, utstrakt bruk av gasspedalen føre faktisk bremseklossene overopphetes og arbeide dårlig, hvis aktuelt. Det er ikke en permanent plassering. Når de kjøle ned, vil de jobbe fin igjen. Hvis du mistenker pads får varmt, er det en god idé å trekke over umiddelbart og gi dem en sjanse til å gjenopprette. Bremseklosser også bære ned gjennom tiden og trenger erstatning.

Del feil

I noen av de fysiske delene som utgjør oppbremsing systemet kan føre bremsene ikke fungerer. Foruten bremseklossene, det er også rotorer, calipers, trommer (på noen biler) og brems linjer som kan plutselig mislykkes. Hvis du oppdager noe rart om hvordan bilen stopper, for eksempel angiveri, sliping, trekke ene eller den andre eller pedalen kommer til gulvet, har sjekket ut av en profesjonell.