Nnywellness.com

Verizon U900 hemmeligheter


FlipShot SCH-U900 er en transportabel telefon laget av Samsung for brukere på Verizon Trådløs nettverk. U900 ble utgitt i November 2007 og har en flip-stil design med en ytre skjermen som dreier rundt. FlipShot har et digitalt kamera, mediespiller og Bluetooth-funksjonalitet. Telefonen har også en litium ion-batteri og Internett-tilkobling.

Minne

FlipShot har en mikro-sprekk for å legge til et minnekort for å få mer lagringsplass. Du kan lagre alle mediefiler på kortet for å sikre at telefonens interne minne ikke er rørt og det forblir rask. For å gjøre dette, må du først formatere minnekortet. Vil sette den og så gå til menyen, innstillinger og verktøy. Hit "9" nøkkelen til å få tilgang til minne og "3" tasten for å gå til minnekortet. Traff alternativer og deretter Bla ned til Format Card. velge Ja og trykk OK. Du kan ikke lagre data før dette er oppnådd.

Alternativer

Telefonen lar deg å endre din sentrale alternativer slik at du unngår eventuelle overage kostnader som påløper for å gå ut av planen også. Gå til menyen, og deretter gå til innstillinger og verktøy. Gå til innstillinger og deretter System velger. Herfra har du fire alternativer. Hjem begrenser bare roaming å arbeide bare i dekningsområdet din, mens tre automatiske innstillinger kan du velge dekningen. Du kan velge hvis du vil telefonen overføres internasjonalt eller i andre land hvis du har bare en regional serviceplan med mobilleverandøren.

Kontakter

FlipShot har to måter å legge til et nytt telefonnummer i Kontakter-listen. Den første metoden er å treffe kontakter og angi navn og nummer. En alternativ metode kan du skrive inn ønsket nummer fra startskjermen. Etter dette traff venstre tasten med rette hvite strek gjennom. Dette vil lagre nummeret og bedt om å angi et navn. Du kan velge å sette nye tall som et hjem, mobil eller arbeidstelefonnummer. Du kan også legge til nummeret på hurtignummer eller Krisekontakter.