Nnywellness.com

Hvordan fjerner jeg rattet på en 98 Chevy lastebil?


Det er tider når du må fjerne rattet fra Chevrolet pickup lastebil. Kan du få tilgang til noen av ledningene bak, noen automatisk reparasjoner i området, eller kan du erstatte en airbag som har implementert. Avhengig av modell og år i bilen din må du fjerne hjulet dekselet fra under eller nysgjerrige av dekselet ovenfor. Uansett, prosedyren kan vanligvis gjøres innen en time.

Instruksjoner

• Plasser Chevy lastebil på flat Mark med hjul, vender fremover. Koble fra batteriet grunnen kabelen ved å trekke negative ("-") kabel direkte av terminalen.

• Betrakte din lastebil rattet å se hvis det betyr at det er en airbag. Hvis det ikke finnes en airbag, Fjern beholde skruene som befinner seg under rattet med en stjerneskrutrekker eller lirke av rattet dekselet med en slotted skrutrekker. Det avhenger av år og modell av bilen du har.

• Finne hull på undersiden av din rattet, hvis bilen har en airbag. Bruk en slotted skrutrekker for å løsne hjulet dekker våren holderne som finnes i disse hullene. Ta dekselet, fjerne den fra hjulet og legg den til side.

• Fjern snapin ringen og mutteren på styringsgruppen kolonnen skaftet med en socket skiftenøkkel. Pass på at du ikke treffer kolonnen rattet mens du arbeider, som den er konstruert for å skjule i betydning.

• Bruke en blyant eller permanent markør for å gjøre på rattet og rattet kolonnen skaftet slik at du vet hvor to når du bruker det igjen.

• Knytt en rattet avtrekker til hjulet og fjerne den fra kolonnen.