Nnywellness.com

Kreative måter å svare på telefonen


Kreative måter å svare på telefonen
Besvare telefonen bør være underholdende, noe som gjør begge parter komfortabel i samtale med hverandre. Prøv å lage innringer Le før de har tid til å hilse på deg.

Falske talepost

Svare på anropet, men lat som om du er en telefonsvarer. Si "Hei, du har nådd Ron telefon. Jeg er ikke i akkurat nå, men vennligst legg igjen en beskjed og jeg vil komme tilbake til deg. Oppkalleren starter snakker, og vil bli overrasket når du avbryte dem.

Visninger

Lat til å være feil nummer, eller en person med en utenlandsk aksent. Dine blir forvirret på første, og du både kan ha en god latter.

Oppfordring

Når din ringer forteller deg hvem som ringer, ikke gi den som ringer en sjanse til å egge samtalen. Så snart du svarer si noe sånt som, "Hei Jim, hva du fikk til jul?"

Stillhet

Dette er en spesielt nyttig metode for å svare på 800 tall du ikke gjenkjenner. Telemarketers blir så frustrert med dette som du er når de ringer deg.

Unik hilsener

Ikke bare si "Hei" til alle som kaller. Gi hver person en annen hilsen. Når din mor ringer, sier «hola.» For din best venn sier, "yoo-hoo." For betydelige andre si, "elske."