Nnywellness.com

Motorsykkel jakke sikkerhet


Motorsykkelen har blitt et ikon i amerikansk kultur. Ifølge motorsykkel sikkerhet stiftelsen var i 2005, det over 9 millioner motorsykler i USA. Med så mange motorsykler på veien, det er behov for sikkerhetsutstyr og motorsykkel jakke er avgjørende for en rytterens sikkerhet.

Motorsykler

Cruiser-stil motorsykler parkert på linjen.
Det er noen forskjellige motorsykler vanligvis funnet på og av veien. Det er krysseren, street sykkel, spor sykler, touring motorsykler og off-road eller skitt sykkel. En ting alle disse motorsykler har felles er behovet for riktig sikkerhetsutstyr, og motorsykkel jakke er en viktig del av tilleggsutstyret.

Kroppen rustning

En stor sikkerhet element i en motorsykkel jakke kalles kroppen rustning. Ikke alle jakker inneholder denne ekstra beskyttelse, men hvis de gjør, noen store skader kan være avverget i tilfelle en ulykke. Det er et stykke rustning som dekker baksiden stive stykker som dekker skulder og overarm samt albuen.

Mesh jakke

Beskyttende jakker på syklistene.
Mesh motorsykkel jakke er utformet slik at maksimal luftgjennomstrømning på varme dager. Denne jakken er vanligvis besitter kroppen rustning; men er det ikke mye i veien for slitasje beskyttelse i tilfelle en ulykke, siden mesh kan rive mye lettere enn solid skinn.

Tekstil motorsykkel jakke

Sykler tillatt.
Tekstil jakken er kjent som en jakke som holder opp godt under en ulykke. Elementene, som kan dekk rytter, blokkeres effektivt gjennom tekstil jakken. De aller fleste inneholder kroppen rustning og har tendens til være billigere enn en tradisjonell skinnjakke.

Skinnjakke

En stor Twin cruiser motorsykkel.
Skinnjakke er mest gjenkjennelige motorsykkel jakke. Det holder seg svært godt i en ulykke, holder rytterens torso og våpen fra lidelse veien slitasje. Noen lærjakker inneholder kroppen rustning, og noen ikke. Skinnjakke kan være dyrt, men det vanligvis gir den beste allround ulykke beskyttelse og beskyttelse mot elementene.

Gear regnjakke

Sport-bike rytter og hans regn-frastøtende jakke.
Regn jakken er bare en jakke som passer over en rytterens eksisterende jakke å beskytte mot alle typer værforhold. Vått vær kan svekke rytteren og føre til usikre forhold. Regn, vind og snø kompromiss temperaturen rytteren, så regn jakken hjelper holde rytteren mer trygg på veien enn rytteren ville være uten en regnjakke.