Nnywellness.com

Min 1995 kvikksølv landsbyboer starter ikke


Min 1995 kvikksølv landsbyboer starter ikke

Du trenger ikke å være en master mekaniker til å diagnostisere grunnleggende problemer med din 1995 kvikksølv landsbyboer. Hvis mini van ikke starter, er det mulig at problemet er en som du finner lett enten vite hva å visuelt se etter eller å vite grunnleggende om hva du skal se etter. Hvis du forstår grunnleggende, er det mulig at du kan også reparere problemet selv i en liten mengde tid.

Instruksjoner

Diagnostisere din 1995 kvikksølv landsbyboer

• Slå nøkkelen i tenningen av din 1995 kvikksølv landsbyboer mens bilens overføring er i parken. Hvis motoren begynner å snu men ikke sveiv, er det en sjanse for at bilbatteriet er sviktende. Test dette videre ved å din frontlys slå til på. Hvis frontlyktene er svak eller ikke slå på, erstatte batteriet. Hvis du vil erstatte et bilbatteri trenger du et nytt batteri og riktig skiftenøkkelen. Noen auto deler butikker vil bytte batteri gratis hvis du kjøper det fra dem.

• Jiggle kabler bilbatteriet. Hvis de ikke er koblet riktig, har bilen problemer starter. Se nøye på kabler og batteri innlegg for korrosjon. Hvis du ser at det finnes korrosjon, hell en kullsyreholdig drikke på korrosjon å eliminere den. Lade batteriet eller hoppe starte bilen for å få bilen startet.

• Lytte til en SUS støy etterfulgt av en klikkelyd når du prøver å starte din 1995 kvikksølv landsbyboer. Hvis disse lydene er til stede, er det mulig at startmotoren til van svikter eller er faktisk døde. Fjerne luftinntak bil med en skiftenøkkel å komme til starteren. Hvis du kan få til forrett, tapper du den med en hammer. Dette kan engasjere svinghjulet og starte bilen. Hvis dette mislykkes, kan du kontakte en mekaniker for råd om skifte starteren.

• Vri nøkkelen i tenningen. Hvis du har problemer med å slå nøkkelen eller nøkkelen fast tilstand, kan du ha en sviktende tenning bytte. Slutte å prøve å slå nøkkelen til risiko bryte det ut i tenningen og kontakt en mekaniker.