Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Camaro etasje


Gjenopprette en bil betyr at du trenger å grave i alle aspekter av bilen, reparasjon og refinishing hver del til den er helt ny. Muskel biler har sett en bølge i popularitet nylig, og flere mennesker er grave i gamle biler og prøver å gjenopprette dem til sin tidligere storhet. En av de vanligste oppgavene å gjøre er å erstatte gulvet pannen. Dette er ikke en lett oppgave, og tar en god tid å gjøre riktig, men hvis det er gjort riktig, bilen er at mye tettere til perfekt restaurert. I dette tilfellet kjøretøyet er populære 1969 Camaro, men prosessen er den samme for andre år Camaros også.

Instruksjoner

• Åpne begge dører og Finn delen av gulvet som du vil erstatte. Det er mulig å erstatte hele gulvet trenger være, men du kan også bare erstatte paneler eller deler avhengig av hvor ille skaden er.

• Plasser erstatning metallplater panelet på skadet panelet og merke omkretsen av erstatning panelet bruker den permanent markøren. Dette kommer til å vise deg hvor du skal klippe og/eller fjerne.

• Finn spot sveiser som sikre gulvet til den underliggende crossmembers. Dette er runde hakk i metallplater som fabrikken sveiser, så trenger ikke et hevet utseende som en annen sveis ville ha.

• Boret ut stedet sveiser drill og spot sveiser cutter. Dette kan være frustrerende, og du må kutte stykke direkte med vinkelsliper og cut-off hjulet eller luft meisel drevet av luftkompressoren. Du sørge for at erstatning panelet vil overlappe gamle metallplater ca 1 tomme eller så, å sørge for en solid sveising overflate. Dette betyr at du må kutte i merkene du har gjort tidligere, avhengig av plasseringen av spot sveiser.

• Hull i omkretsen av erstatning panelet bruker pneumatiske slag. Du hull hver 4 inches eller så, da disse vil være steder der du vil være sveising.

• Plasser erstatning panelet inn i bilen, og justere den ved hjelp av merkene du tidligere og merker fra forrige spot sveiser. Klemme metallplater på bilen bruker visepresident grep.

• Weld erstatning panelet til gulvet pan bruker MIG sveiser, sveising hjelm og sveising hansker. Du er sveising hullene som du gjorde med slag til gulvet pannen, lage plug sveising som er ekstremt sterk. Bare sveise overflaten nok til å fylle hullet, ikke lenger.

• Spray erstatning panelet med gummibelagt underlagsstrøk. Dette vil beskytte panelet fra rust og gir også en liten mengde lyd deadening.

• Gjenta prosessen for andre hull i gulvet.