Nnywellness.com

Hvordan du installerer en CD-spiller i en Toyota Tundra


Hvordan du installerer en CD-spiller i en Toyota Tundra

Tundraen er en full-size lastebil solgt av Toyota Motor Corporation siden 1999, da det erstattet av Toyota T-100. Installerer en ny CD-spiller i din Tundra krever tar av en del av den indre instrumentpanelet. Lær hvordan du installerer en ny CD-spiller i din Tundra, enten du erstatte en ødelagt enhet eller prøver å oppgradere stereoplaten kvalitet.

Instruksjoner

• Samle alle materialer og kontroller at arbeidet ditt har tilstrekkelig belysning. Installerer en ny CD-spiller vil ta ca 30 minutter, så pass på at du har god tid. Hvis du installerer en ettermarkedet CD-spiller, må en dash monteringssett montere spilleren. Du trenger også en ledningsnett å hekte CD-spilleren. Hvis du installerer en annen fabrikken CD-spiller, trenger du ikke disse elementene.

• Pop panseret og koble negative batterikabelen med tang.

• Åpne askebeger panelet i midten av den tundraen dash. Ta ut skruen. Bruk trim panelet verktøyet for å fjerne dash omslaget. Det er fire hefte å frigjøre. Modeller fra 2007 og etter vil også kreve fjerning av aircondition vent kontrollene. Bruk trim-verktøyet til å fjerne dem.

• Fjern de fire skruene montering det CD spilleren til dash og skyve ut radioen. Koble elektriske modulen og antennekabelen. Avsette gamle CD-spilleren.

• Montere dash monteringssett i hulrom og koble ledninger til ledningsnett, ifølge CD spilleren instruksjoner, hvis du installerer en ettermarkedet CD-spiller. Koble den til CD-spilleren, og koble til antennekabelen. Montere CD-spilleren i dashbordet med skruene.

• Sted trim panelet stilling og presse, låse den igjen. Skru inn igjen skruene du tok ut tidligere og koble batterikabelen.

Tips og advarsler

  • Hvis bruker en ettermarkedet CD-spiller, må du kjøpe en dash monteringssett bestemt i år-modellen. Hvis bruker en ny fabrikk CD-spiller, kan du få en låse opplåsingskoden for det på kjøpstidspunktet. Hvis det er brukt, sjekke inn i hanskerommet på bilen ut som den kom.