Nnywellness.com

Hvordan bytte fra en Samsung M520 telefon til en annen


Hvordan bytte fra en Samsung M520 telefon til en annen

Måtte erstatte en mobiltelefon kan være dyrt og smerte. Bare tanken på å miste tilgang til kontakter, meldinger og media kan kaste noen inn i panikk. Selv om det ikke kan virke som det samtidig, kan du bytte din Sprint Samsung M520 for en relativt lett. Hvis du har forsikring, kan du erstatte din Samsung M520 ved å kontakte Sprint og starte et krav. Hvis du ikke har forsikring, kan du fortsatt be om at Sprint deaktivere enheten og betale for en ny telefon.

Instruksjoner

• Kontakt Kundeserviceavdelingen Sprint på 1-800-211-4727 og følg instruksjonene for å snakke med en representant.

• Passordet ditt trådløse og informere representant at du trenger å bytte din Samsung M520. Hvis enheten ble stjålet eller mistet, spørre representant å deaktivere den opprinnelige telefonen.

• Tillate representant til å generere et krav. Hvis du har forsikring, kan du bli bedt om å betale en egenandel for erstatning telefonen. Hvis du ikke har forsikring, vil du måtte betale for erstatningsenheten.

• Gi representanten kredittkortnummer, betalingsmåte og forsendelsesopplysninger adressen (hvis aktuelt). Vent til representant til å gi deg en bekreftelse. Skriv bekreftelsesnummeret ned.

• Vent en annen Samsung M520 ankommer i posten. Følg instruksjonene som følger med enheten for å aktivisere din telefon.