Nnywellness.com

Hvordan få en ny telefon fra AT&T når du er allerede med den


De fleste ATT & mobiltelefoner er tilgjengelige på en bratt rabatt hvis du registrerer en to-års kontrakt når du blir med. Du kan oppgradere til en ny telefon under denne kontrakten ved vente til du er kvalifisert for en oppgradering, betale full pris for det ny telefonen eller legge en annen linje til din. Venter på å oppgradere er det billigste løpet av handlingen, men også tar lengst, vanligvis mer enn et år.

Instruksjoner

• Logg inn på kontoen trådløst gjennom webområdet AT & T og klikker på "Sjekk oppgradere Options" under overskriften "Telefon/enhet." Kontroller om linjen er kvalifisert for en oppgradering, og hvis det er, klikker du "Oppgradere valgt linje". Velge en telefon, legger noe ekstrautstyr du kanskje trenger og sjekk.

• Klikk koblingen "ingen forpliktelse priser" i "Oppgradere Options" området hvis telefonen ikke er ennå kvalifisert for en oppgradering. Dette alternativet vil tillate deg å kjøpe en ny telefon uten rabatt, men også uten å logge en ytterligere to-års kontrakt.

• Legge til en ekstra linje i planen hvis du ikke vil velge ett av de andre alternativene for oppgradering. Gi telefonen til et familiemedlem som trenger en ny telefon, og dra nytte av en bratt rabatt på legge andre telefonlinjen. Velg telefonen, pris og tilbehør fra siden "Legge til en linje" og sjekk.