Nnywellness.com

Hvordan: Volvo Penta vannpumpe Løpehjul


Hvordan: Volvo Penta vannpumpe Løpehjul

Volvo Penta har en lang historie med vellykket marine motordesign. Deres flere-sylindrede motorer kan finnes på mange av dagens fritidsbåter og fiskebåter. Vannpumpen på Volvo Penta har en ekstern montering på forsiden av motoren, lett tilgjengelig for den gjennomsnittlige reparasjon. Erstatte vannpumpe impeller er en av de store reparasjon og vedlikehold prosedyrene på en Volvo Penta-motor. Med ingen eksterne hus som må fjernes, kan vannpumpe bli erstattet innen en time med noen trinn og grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

• Unclasp klemmer på panseret og trekke den av motoren. Finn den strammer skivene, identifisert av en stor nøtt midt i det, for å avlaste presset på serpentin beltet. Plass en socket og en bryterstangen på skivene mutteren. Slå bryteren bar nedover mot våren trykket og skli av serpentin beltet. Merk ruting konfigurasjonen av beltet før trekke det av.

• Plasser en avløp panorere direkte under den vannpumpen - vannpumpe monterer på utsiden av Veivaksel skivene, lav på forsiden av motoren. Bruk en skrutrekker til å løsne innløp og utløp slangene på vannpumpe. Husk hvilket hose går til som halsen montering. La kjølevæsken avløp i pannen. Skyve slangene til side.

• Bruk en socket for å fjerne to skruene som holder braketten til vannet pumpehuset deretter satt braketten. Bruk en stor spor skrutrekker til å løsne og Fjern de fire skruene som holder vannpumpen til skivene. Hvis de er frosset i stedet, spray gjennomtrengende olje på skruene og la dem nyte. Etter fjerner vannpumpen, snu den opp ned. Fjern sirkulær ring pakning fra sporet. Rengjør bolig overflaten med renere-forgasser og pakning skraper, sammen med parring overflaten på skivene.

• Se på pumpehjulet inni vannpumpe og varsel som etappemål på gummi bladene. Du må installere den nye pumpehjulet i samme konfigurasjon. Trekke pumpehjulet ut av vannet pumpehuset. Forsiktig sand innsiden av pumpehjulet kammeret med 400-korns slipepapir. Fjern alle skala, grader og rusk. Rengjøre den med forgasser renere og en fille. Sett den nye pumpehjulet inne i kammeret, orientere bladene i riktig retning.

• Sett en ny pakning ring i sporet på huset. Skyv pakning ringen fast på plass for å låse det. Juster vannpumpen til skivene og starte skruene i hånd. Fullfør stramme skruene med spor skrutrekkeren. Presse innløp og utløp hus tilbake på den vann pumpe dyse nakken. Stram slangeklemmer med skrutrekkeren. Plass vann pumpe braketten tilbake på plass. Sett inn to braketten bolter og stramme med kontakten.

• Kjør serpentin beltet tilbake gjennom skivene systemet. Plasser bryterstangen og socket på den strammer skivene og trykk bryterstangen ned. Sett serpentin beltet tilbake på strammer wiretrekk og slipp trykket på bryterstangen. Fjerne avløp panne. Fyll kjølesystemet. Erstatt dekker og blunk klippene tilbake på plass.