Nnywellness.com

2009 Ford Escape lastekapasitet


En av fordelene med kjører en SUV er bæreevne som kommer fra boxy bakdatabase og en solid suspensjon. 2009 Ford Escape handlet av noen av størrelsen for drivstoffeffektivitet, men det vil fremdeles bærer mye frakt.

Innsiden

Bakre luken gir tilgang til 29 kubikkfot bakre lasterom i 2009 Ford Escape. Du kan mer enn doble denne mengden plass ved å brette den andre raden i seter.

Ekstra plass

Hvis du har valgfrie takstativet, kan du laste opp til 100 lbs. av Last på denne bilen. Reservehjulet på 2009 Flukten er montert utenfor bilen, er det flere valgfrie lasterom under gulvet av tilbake lasten område.

Vekt

Hva mer viktigere enn cargo volum, men er totalt kjøretøy vekt med passasjerer i tillegg til lasten. Kontroller dekk og sikkerhet samsvar Certification etiketter for faktiske maksimal belastning vekten av kjøretøyet. Generelt anbefaler brukerhåndboken for 2009 rømme 5000 til 7300 lbs. av total vekt, avhengig av Fluktens motorstørrelse, overføring og om det er en to-wheel-drive eller fire hjul-stasjonen kjøretøy.

Tauing

Innenfor kombinerte vekten, kan trailer vekter nå 1500 lbs. med 2,5 liter motoren (manuell eller automatisk girkasse, fire hjul-stasjonen eller to-hjul-stasjonen) eller 3500 lbs. med 3,0 liters motor.