Nnywellness.com

Fordelene med en antenneledningen inn


En antenneledningen inn er en grunnleggende antenne som mottar radio frekvens eller RF, signaler. Det har den grunnleggende to-polet design som passer i midten. Ifølge søk mobil databehandling, er det balansert på grunn av antennens symmetri, som er bilaterale. Antenner brukes i en rekke enheter som radio, TV eller mobiltelefon. En antenneledningen inn er en av antenne alternativene å ta opp signaler.

Balansert

Dipol antenner er naturlig balansert antenner fordi de har en to-polet design. Saldoen kan antennen å ta opp signaler fra en rekke frekvens typer og minimerer problemer knyttet til ubalansert signaler eller motstridende signaler.

Bevegelige

Dipol antenner kan flytte, som tillater antenner å plukke opp flere signaler. Noen antenneledningen inn kan flytte vannrett, loddrett og på skrå å plukke opp en rekke radiosignaler, som gir flere alternativer. For eksempel hvis lytte til radio, kan å kunne endre antennen hjelpe ta opp signaler som en stasjonær antenne ikke kan hente.

Forskjellige design

Den grunnleggende antenneledningen inn har to like metall poler som kan flytte og justere. Det er også kastet dipol antenner, som kan justere lengden på antennen polakkene slik at de plukke opp flere signaler eller sterkere signalstyrke. Foldet design tillater brukeren å foreta ytterligere justeringer enn de grunnleggende bevegelsene til opprinnelige dipol. Å ha flere design gir flere alternativer.