Nnywellness.com

Hvordan overføre meldinger fra Nokia N70 mobil til Laptop


Hvordan overføre meldinger fra Nokia N70 mobil til Laptop

På grunn av teknologiske fremskritt i mobiltelefoner bruker folk mye av informasjonen som holdes inne deres transportabel telefonene for å organisere livet. Med det i tankene er det deilig å vite at teknologien har også tillatt for denne informasjonen å bli hjelperen opp til din PC for sikker lagring. Nokia Ovi Suite er en gratis pakke med Windows-basert PC-programmer som er utviklet spesielt for bruk med Nokia-telefoner. I de fleste versjoner av programvaren du kan redigere, synkronisere og sikkerhetskopiere de fleste telefonens filer, inkludert tekstmeldinger, via en USB-kabel eller trådløs Bluetooth eller infrarød tilkobling.

Instruksjoner

• Dataoverføre det nyeste versjonen av Nokia Ovi Suite fra Nokia nettsted (se ressurser).

• Ta USB-kabelen som fulgte med telefonen og koble den lille enden til telefonen og den store enden i bærbare. Vent til enheten å registrere.

• Nokia E70, velg USB-modus "Mass storage".

• Når det har registrert enheten, vil datamaskinen åpne Nokia Phone Browser vindu av Mozilla Suite automatisk. Bla ned til mobilikonet mappevisning og for å se innholdet på telefonen.

• Høyreklikk på mappen "Meldinger" og klikk på "Kopier til datamaskin". Nokia Ovi Suite vil vise fremdriften for kopien og varsler deg om problemer med overføring.