Nnywellness.com

Hvordan gi en bil en melodi


Hvordan gi en bil en melodi

En melodi er en justering bilens komponenter for å øke ytelsen. Optimalisering er en viktig del av kjøretøy vedlikehold. En melodi kan forlenge levetiden til et kjøretøy, bedre motorytelse og øke gass kjørelengde. De fleste produsenter anbefaler tuning opp bilen hver 35.000-65 000 miles for optimal ytelse. Selv utfører en bil melodi kan høres komplisert, alle med de rette verktøyene kan fullføre jobben.

Instruksjoner

• Endre tennpluggene ved å trekke gummi tennpluggen ledningen fra slutten av tennpluggen. Fjern tennpluggen med en socket og ratchet. Slå pluggene mot klokken for å fjerne dem. Sjekk gapet på de nye tennpluggene ved hjelp av et gap verktøy. Installere nye pluggene ved å dreie dem å stramme.

• Erstatte Distributør cap, som på den motsatte enden av tennpluggen ledningene. Fjern de små skruene som holder lokket på plass. Fjerne Distributør hetten ved å løfte det fra kjøretøyet med tennpluggen ledninger festet. Installere nye Distributør hetten ved å stramme skruene i retning med klokken. Installere tennpluggen ledningene på nye cap.

• Installere nye tennpluggen ledninger ved å dra gamle ledningene fra slutten av Distributør cap. Fjerne og erstatte en wire for å unngå å blande ledningene i feil rekkefølge. Trykk nye ledninger på tenningen coil kontakten og tennpluggen kontakten. Fest trådene på plass for å sikre dem.

• Finn air filter dekke på bilen. Fjern skruene på air filter dekke eller koble fra små plast festene ved å løfte låsemekanisme. Fjern dekselet når skruer og festene har blitt frakoblet ved å løfte det fra kjøretøyet. Fjern luftfilteret ved å løfte det. Installere det nye filteret i samme retning som gamle, og feste air filterdekselet for å holde den på plass.

• Skift ut drivstoffilteret, som er under bilen. Fjern skruene som drivstoff filterets ved å vri dem mot klokken. Dra linjen fra filteret når alle bolter er løs, og fjerne filteret. Sett inn linjen i endene av det nye filteret. Stramme skruene i retning med klokken å fullføre installasjonen.

• Kontrollere bilens båndsystem. Ser for slitasje merker, og erstatte en skadet eller slitt belter. Løsne beltet spenning baren for å fjerne beltet, og installere det nye beltet i samme mønster som gamle. Trekk beltet spenning baren for å fullføre installasjonen av beltet.

• Inspisere slanger gummi. Se etter sprekker eller slitasje merker. Erstatte en skadet slanger ved skru kuleholderen klippet i endene. Installere nye slangene ved å sette inn små klippet ender og så manøvrere slangen endene på bilen delene. Skru fast skruene ved å dreie dem.

Tips og advarsler

  • Bruke hansker for å hindre at skitt og fett flekker hendene.
  • Bare erstatte dieselfilter i et godt ventilert område.