Nnywellness.com

Hvordan unngå bil bulker


Mens alle prøver å unngå bil bulker, er vi ofte prisgitt omverdenen. Men kan noen skritt hjelpe drivere unngå bulker.

Instruksjoner

• Velg skråstilt parkeringsplasser. Mens det kan høres dumt, kan de fleste bedømme skråstilt parkeringsplasser med større nøyaktighet enn rett mellomrom. Vinkelen gjør det lettere å manøvrere bil inn og ut av plassen og unngå en stramt klemme på ene eller den andre.

• Park fra andre drivere. Hvis det er en mulighet, park i en avsidesliggende del av en parkeringsplass å unngå bulker. Mens denne løsningen kan presentere problemer problemer, er det en perfekt mulighet til å få litt mosjon.

• La avstand mellom deg og andre på veien. En av de vanligste årsakene til fender-benders følger for tett. La minst avstanden mellom bilen og den foran deg som ville ta to sekunder å ta igjen. To sekunder bør tillate nok tid til å reagere på en bil funksjonsfeil eller potensielle ulykke.

• Unngå trange steder. Lukkede rom som garasje, carport og innkjørsler er ofte overfylt med rot. Hold din parkeringsplass som er fri for rusk å unngå dings eller alvorlig bulker.

• Investere i en parkeringsplassen bistand. Hvis du har midler, kan en enhet å hjelpe parkering prosessen sette en stopper å bekymre seg om sikkerhetskopiering, trekke ut eller parkering i en liten plass. Laser guide enheter og i bilen kameraer utformet for å hjelpe drivere flytte i revers å unngå bulker.