Nnywellness.com

Hvordan installere Super koblinger på motorsykkelkjeder


Super er en type av kjetting lenke som, når installert, låser i lik for alle viktigste koblinger. Endene av koblingen er mushroomed for å holde link platen på plass. Disse koblingene er mye sterkere og tryggere enn klippet typen koblinger. De er bra for små kjeder; men er det ikke lurt å bruke dem på høy hestekrefter motorer med større kjeder som de pleier å løsne på verst tenkelige tidspunkt.

Instruksjoner

• Legge kjeden over både tannhjul slik at den åpne enden av kjeden på toppen og den bakre tannhjul. Smør koblingen med fettet som kommer med koblingen. Skyv super linken inne kjeden med pinnene vender utover.

• Plass utsiden-link platen over de to utstikkende pinnene; bruke Tanga for å presse det på at pinnene stikker ut gjennom platen.

• Skyv verktøyet kjede-link sopp over koblingen. Kontroller at det passer perfekt over en av pinnene. Stram verktøyet, sakte se å kontrollere komprimering spissen av verktøyet seter direkte på pinnen. Snurp verktøyet i trinn og deretter løsne for å kontrollere fremdriften. Viktigste her er at du ikke skal strammes eller sopp pinnene for mye, eller koblingen vil binde. Hvis dette skjer, den nye koblingen er bortkastet og må erstattes. Sjampinjong pin akkurat nok til å være uniform men løs. så gjør det opposite knappenål på samme måte.