Nnywellness.com

Eksportere en brukt bil til India


Eksportere en brukt bil til India

Som nivået av disponibel inntekt i India har mange flere familier vært kunne ha råd til en bil av sine egne. Kvaliteten på innenlandske biler i India, er imidlertid lavt i verdenssammenheng. Som et resultat har mange funnet det fristende for å eksportere en brukt bil til India enten for personlig bruk eller for videresalg markedet. Når du eksporterer en bil til India, utdanne deg selv på lover om frakt av kjøretøy i både land og India.

Instruksjoner

• Overholde lover og forskrifter i landet for eksport. Toll byråer krever vanligvis en inspeksjon av din bil samt dokumenter vedrørende eier registrering, så Forbered deg å sende noen av disse dokumentene til din lokale tollmyndighetene.

• Tømme drivstofftanken før du leverer bilen for å sikre at det oppfyller retningslinjene for sikkerhet mens sendt utenlands. En tom tank ville forlange du å ha bilen slept til havn i stedet for å kjøre det. forberede å betale for denne ekstra kostnad til firmaet frakt.

• Leie tjenestene til et rederi som spesialiserer seg på transport av kjøretøy sjøveien. Et hederlig rederi har informasjon om sikkerhetsrutiner som er involvert med frakt av kjøretøy og vil tilby den nødvendige kompetanse i å håndtere bilen med forsiktighet. At rederiet vil også vite hvilke porter i India godta import av biler.

• Overholde Indias regler på import av kjøretøy. India krever ikke en lisens for import av biler mindre enn to år gammel. Videre må du ha levd utenfor India i minst to år, og bilen må ha vært i bruk i minst ett år, å være kvalifisert for import uten lisensiering.

• Forberede å betale en import skatt på opp til 70 prosent av verdien av bilen. Den indiske regjeringen beregner verdien av din bil basert på prisen når nye, minus en prosent som tar hensyn til depreciating verdi.