Nnywellness.com

Tilbakestille en IPod Nano 8G


Innser at iPod har frosset kan først sette en bulk i dine planer, om du planlegger rengjøring til melodi av favorittsangene eller planlegger en trening med en perfekt spilleliste. Heldigvis nok, iPod Nano 8G er utrolig elastiske, og bringe den tilbake til livet ikke ta en potensielt tidkrevende tur til Apple Store's Genius Bar. Du kan gjenopprette iPod Nano 8G (eller bare om noen modell) på noen få øyeblikk med dine egne hender.

Instruksjoner

• Vurdere iPod Nano 8G å se hvis den virkelig frosset. Hvis din iPod Nano 8G ikke er låst (i "Hold" posisjon), er prøver normal drift uten forståelsesfull aktivitet en indikator som iPod trenger en tilbakestilling å bli operative igjen.

• Slå "Hold" knappen av og på i en rask, flytende bevegelse.

• Fast legge trykk knappen "Center" (Velg) mens samtidig trykke "Menu" på iPod Nano 8G klikkehjulet til Apple-logoen blinker på skjermen. Dette kan ta 6 til 10 sekunder.

• Viser et blinkende Apple-logoen indikerer en vellykket tilbakestilling. IPod Nano 8G skal nå være forståelsesfull og kan spilles, drevet opp eller vises som en kilde i iTunes.

• Forsøk trinnene hvis iPod er fortsatt frosset. Koble iPod til en dock eller makt adapter koblet direkte til en stikkontakt hvis du ikke ser et blinkende Apple-logoen.

Tips og advarsler

  • Å ha en flat overflate på din kommando, selv om bare sitte ned og bruke dine lår, er en ideell måte å bli kjent med tilbakestille iPod Nano 8G. Flate er ikke nødvendig, men kan være svært nyttig når du bruker jevnt Trykk på iPod-knappen og klikkehjulet grensesnitt. Kontroller at du trykker på knappen Menu (Velg) på den ytterste kanten av hjulet i stedet for nærmere sentrum.
  • Forsøk aldri å demontere iPod selv med mindre du er komfortabel med å annullere garantier kan du ha kjøpt. Hvis du er i tvil, gjøre en avtale på din lokal Epleforretning genialiteten stang eller har en venn som er kunnskapsrik med iPod feilsøking låne hjelp.