Nnywellness.com

Hvordan å reparere en revet stereohøyttaler skum omkrets


Hvordan å reparere en revet stereohøyttaler skum omkrets

Skum perimeteren på bass stereohøyttaler drivere, også kjent som bass, er et fleksibelt materiale som lar papir eller plastikk kjegle å gå frem og tilbake. Denne bevegelsen er resultatet av et trykk som oppstår på dette materialet fra virkningen av lydbølgene. Fordi denne bevegelsen er nesten konstant (avhengig av bass i et gitt opptak) og materialet er svært spinkel, over tid kan omkretsen utvikle tårer. Ifølge høyttaler legen, en høyttaler service, dette skjer fordi "poly-skum suspensjon eller surround en woofer eller mid range høyttaler vil 'hussopp' eller oppløsning." Omkretsen tårer føre en sjenerende statisk.Det er ikke nødvendig å erstatte hele høyttaler når tårer oppstår. Med eksepsjonelt gode høyttalere, driverne er laget av materialer og er spesielt designet, som resulterer i Hi-Fi-lyd. Fikse omkretsen vil bevare den kvalitet.

Instruksjoner

• Bestille et skum kanten reparasjonssett, fortrinnsvis en designet spesielt for din bestemt merke og modell av høyttaleren. En rekke online høyttaler spesialitet nettsteder selge reparasjon kits med materiale utviklet for å erstatte skum kanten på bestemt høyttalere. Forsøk på å oppdage reparasjon disse tårer med lim eller lapper er nytteløst siden andre vil utvikle fra generelle og uunngåelig fortsatte forverring av omkretsen.

• Fjern klut grillen fra forsiden av høyttaler kabinett. De fleste av disse er koblet til kabinettet med borrelås vedlegg. Fjern Høyttalerdriveren fra høyttaler kabinett med en skrutrekker. Nøye trekke driveren fra kabinettet og Legg merke til hvordan høyttalerkablene er koblet sammen. Forsiktig skyve disse trådene av koblingen innlegg og plassere høyttaleren på en arbeidsbenk eller tabell.

• Fjern forsiktig av skum kanten som omgir høyttalemembranen. Det vil sannsynligvis forvitre eller skalle unna uten mye innsats fra din side, men du ønsker ikke å forårsake tårer eller avsliting til membran av denne handlingen.

• Bestemme størrelsen på skum surround nødvendig for din bestemt høyttaler. Ifølge-Speakerworks.com, er dette målet basert på diameter av høyttalemembranen og til kanten av hullet som paralleller membran. Avstanden mellom disse to diameter er plass som er fylt av skum omkretsen. Omkretsen materialet bør være bred nok til å tillate en overlapping kanten. Reparasjon kits er tilgjengelig via Internett, høyttaler forsyne butikkene spesielt laget for de fleste høy kvalitet, vintage høyttalere laget av selskaper som Advent og JBL. Få en pakke for din bestemt høyttaler hvis den er tilgjengelig, og det vil ikke være nødvendig å gjøre dette målet på alle.

• Følg instruksjonene som fulgte med reparasjonssett. Disse pakkene inkluderer vanligvis presized skum omkretsen materiale, lim spesielt utformet for dette formålet og lim pensel. For kvalitet, vintage høyttaler reparasjoner, ikke eschew kit og renovere disse materialene fra husstanden. Priser for disse kits varierer fra ca $30 til $60, avhengig av høyttaler merke og modell. Mye forskning har gått inn i en kvalitet, kjente merker høyttalere som langt en design og materialer, og egendefinerte kits er vel verdt prisen.

• Når limet er tørt, koble høyttalerkablene til riktig kontakt innlegg og driveren i regjeringen. Sett klut grillen. Nå kan igjen du nyte de LPs eller CDer gjennom stereoanlegget Hi-Fi.

Tips og advarsler

  • Listen over elektroniske ressurser for høyttaler reparasjon nedenfor er på ingen måte uttømmende. Et søk kan avdekke butikker som er mer proximate for deg.