Nnywellness.com

Feilsøke vinduet Power for 1995 Honda Civic EX


Feilsøke vinduet Power for 1995 Honda Civic EX

Du kan ikke holde det regn, støv, varme eller kalde av din 1995 Honda Civic Hvis vinduet strøm feil. Og et åpent vindu gjør bilen et lett mål for tyver. År og korrosjon kan skade tilkoblinger til makt vinduet motoren. Du kan feilsøke dette problemet og fikse det i din innkjørsel eller garasje.

Instruksjoner

• Åpne kick panelet under rattstammen å avsløre sikringsskapet. Bruke illustrasjonen på sikringsskapet for å finne sikringer forbundet med vinduet strøm. Sjekk sikringer. Hvis metall inni sikringen er frakoblet eller brent ut, må du erstatte den med en samme strømstyrke.

• Fjerne høyttaler, trim og dør å utsette vinduskomponentene makt. Inspisere makt vinduet aktuator utstyret for korrosjon, rust eller mangel på smøring. Smør eller erstatte utstyret, om nødvendig.

• Inspisere glass vinduet for å se om det har falt av kommunens på braketten. Omplasser glasset på braketten holdent.

• Finn armene kommer ut av makt vinduet motoren. De krysser for å gjøre en "X", med bunnen poeng av "X" forbundet med bunnen av braketten. Kontroller at leddene i braketten er smurt med Universal fett.

• Inspisere makt vinduet stafetten. Det er en plastboks knyttet til motoren på siden nærmeste dashbordet. Kontroller integriteten til ledningene leder i stafetten, og eventuelt fjerne og inspisere innsiden av stafetten selv.

• Kontroller integriteten til ledningene fører til kontrollenheten på armlenet. Spray WD-40 sammensatte på alle ledninger forbundet med vinduet makt; sammensatt vil forsegle alle feil tilkoblinger. Erstatte ledninger som ikke kan utføre den elektriske strømmen.

Tips og advarsler

  • Gjelde ikke for mye press for vinduet innenfor døren; den kan ødelegge.