Nnywellness.com

Feilsøke en Uniden BC350A


Feilsøke en Uniden BC350A

Uniden BC350A er base skanner som kan brukes hjemme eller mobile når montert i en bil eller båt. Skanneren vil overvåke opptil 50 kanaler over 11 forskjellige band. Funksjonene skanner en "One Touch Vær" scan funksjonen for å få nøyaktig og oppdatert værinformasjon. Skanneren kan arbeide på AC eller DC strøm, og kommer med en innebygd antenne og inngang for ekstern antenne.

Instruksjoner

• Kontroller tilkoblingene i begge ender av strømadapteren Hvis skanneren ikke fungerer når du slår den på. Hvis tilkoblingene er OK, og pluggen du er koblet til er funksjonelle, så sjekk skannerens innebygd sikring for å se om det er blåst.

• Juster squelch knotten Hvis skanneren ikke stoppe på noen kanal for en stund. Innstillingen squelch filtrerer ut radiostøy og statisk. Hvis det er satt for høyt, avbryter det ut signalet fra denne kanalen.

• Sjekk antenne tilkoblinger hvis du bruker en ekstern antenne og du ikke mottar et signal. Hvis antennetilkoblingen har jobbet seg løs på skanneren eller der koaksialkabelen kobles til den eksterne antennen, kan deretter noe signal få til skanneren. Hvis du bruker skanneren i en bil eller båt, er det mulig at du kjører gjennom et område der det ikke er signal eller en svært svak.