Nnywellness.com

Hvordan å hoppe starte et dødt batteri


Hvordan å hoppe starte et dødt batteri

Batteriet på et kjøretøy er en viktig del av det elektriske systemet. Batteriet driver bilen ved å slippe elektrisk energi til elektriske komponentene i bilen. For å si det rett ut, vil ikke bilen kjøre uten batteri fordi elektrisk energi er nødvendig. Heldigvis kan du å hoppe starte et dødt batteri ved hjelp av et godt batteri.

Instruksjoner

• Få bilen til et område på flat mark. Delta på parkeringsbremsen. Slå av alle lys brytere, men slår på ovnen viften motoren. Åpne panseret på bilen og Finn enheten batteriet. Manøvrere den andre bilen så det er også på flat Mark med hette områdene begge bilene så nær hverandre som mulig. Slå av begge kjøretøyene.

• Inspisere startkabler. Merke startkabler er fargekodet; ene rød til positive og andre siden svart for negativ. Vær forsiktig at du ikke blander sider. Koble den røde Jumperkabel til positive innlegg på død batteriet. IKKE koble den svarte Jumperkabel noe ennå.

• Utvide den motsatte enden av startkabler på bilen med et godt batteri. Koble den svarte Jumperkabel til negative innlegg på det gode batteriet og koble den røde Jumperkabel til positive innlegg på det gode batteriet. Koble den svarte Jumperkabel av funksjonshemmede kjøretøyet kjøretøyets ramme, motor bolten hodet, Dynamo brakett eller noen andre solid metall bakken.

• Start tenningen av bilen med et godt batteri. La den kjøre uvirksom i noen minutter. Etter tre til fem minutter, start tenningen i bilen med en deaktivert batteri. Hvis bilen ikke starter, slå av tenningen av funksjonshemmede og vent noen minutter. Hvis bilen starter, fjerne den svarte Jumperkabel fra kjøretøyet og motorblokken og fjerne startkabler fra batteri enheter.

Tips og advarsler

  • Positive innlegg på batteriet skal være røde og merket med en (+) kvittere.
  • Negativ innlegget batteriet skal være svart og merket med (-) fortegn.
  • Hvis ufør bilen ikke starter etter tre forsøk, slutte å prøve og ringe en mekaniker. Det kan være noe annet galt med bilen enn et dødt batteri.
  • Batterisyre kan være ekstremt farlig hvis det kommer i kontakt med huden. Hvis du ser syre dryppende batteriet, kall en profesjonell mekaniker å avhende batteriet.
  • Hvis du ser gnister eller røyk mens hoppe batteriet, koble fra kablene umiddelbart og kontroller at justere du positiv kabler med positive innlegg og negative kabler med negative innlegg.