Nnywellness.com

Hvordan du skal rette en kjører post


Hvordan du skal rette en kjører post

Det er viktig for en person å gjennomgå en kopi av sin kjøring posten ofte. Kjøreforhold poster fra Institutt for Motor Vehicles påvirke en persons Bilforsikring priser og kan påvirke hans sjanser for å få arbeid hvis hans arbeidsoppgaver krever kjøring. Kjøring posten feil kan og skje, og å ha dem korrigert umiddelbart kan lagre en person hundrevis av dollar i forsikring avgifter i året.

Instruksjoner

• Bestill en kopi av din kjøring posten fra på statens DMV. Kjøring poster kan kjøpes i person på nærmeste DMV kontoret for ca $10 (gebyret varierer avhengig av staten). Du kan også bestille din kjøring posten med post eller online. Gå på statens DMV nettsted for postordre eller online kjøp instruksjoner.

• Gjennom din kjøring posten for ulykker eller brudd som er ukjent. Kontroller også at din personlige informasjon, som din adresse, telefonnummer og fødselsnummer, er riktig. Gjør notater av eventuelle rettelser som må gjøres, og samle dokumenter som støtter korrigere feilene som ulykke rapporterer at staten du ikke var feil.

• Kontakt din DMV. Besøk på statens DMV hjemmeside for telefonnummeret eller plasseringen til nærmeste kontoret. Noen nettsteder tilbyr også en kobling til en kjøring posten korreksjon form, som kan lastes ned og fullført. Tar skjemaet til nærmeste DMV kontoret sammen med støtte dokumenter. Ikke sende papirene i posten. Det tar vanligvis mellom 30 - 60 dager for kjøring poster skal rettes.

Tips og advarsler

  • Kontakt din auto forsikring agent etter din kjøring posten er korrigert. Det er mulig du er kvalifisert for en refusjon for straff gebyrer brukes din forsikring rate.